Yellowtail Crudo Z Kumkwatem I Jalapeño

Yellowtail Crudo Z Kumkwatem I Jalapeño
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Yellowtail Crudo z Kumquats & Jalapeño może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od SippitySup ma 2 fanów. Mieszanka fleur de sel, liście mięty, Yellowtail klasy sushi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Scallop Crudo, Scallop Crudo, oraz Yellowtail Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić jalapeno i umieścić w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać czerwoną cebulę, posypać solą koszerną i wymieszać, a następnie ustawić aside.In mały garnek do sosu, połączyć ocet i wodę i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu zalej miskę chilis i cebulą płynem marynującym. Odstawić do ostygnięcia na 30 minut.W międzyczasie pokroić rybę w plastry ¼ cala i ułożyć na talerzu. Doprawić każdy kawałek ryby kilkoma ziarnami fleur de sel, do smaku. Pokrój cienko kumkwaty, wybierając i odrzucając wszelkie nasiona, i umieść po kilka na każdym kawałku ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 1 lub 2 marynowane chilis do każdego kawałka ryby, wraz z odrobiną marynowanej mielonej cebuli.Cienko pokroić lub szyfonadę, miętę układając liście razem, a następnie walcując i krojąc w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Posypać miętą całą potrawę. Wycisnąć klin cytryny na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Skropić drobnym strumieniem dobrej oliwy z oliwek i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn