Włoskie Łódki Z Cukinii
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojego pudełka z przepisami, włoskie łódki z cukinii mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 270 kalorii, 13g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś seler, cukinię, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 34%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Włoskie Łódki Z Cukinii, Pieczone Włoskie Łódki Z Cukinii, oraz Włoskie Nadziewane Łódki Z Cukinii.
Instrukcje
Pokrój każdą cukinię wzdłuż na pół. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. skorupa; odłóż na bok. Posiekaj miąższ cukinii; odstawić.
Pokrusz kiełbasę na małą patelnię; dodaj cebulę i seler. Gotuj na średnim ogniu, aż kiełbasa przestanie być różowa; odcedzić. Dodać grzanki, 2 łyżki sera i miąższ cukinii. Łyżka do muszli cukinii.
Umieść w nie natłuszczonym naczyniu do pieczenia; dodaj 1/4 cala. wody. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; posypać pozostałym serem.
Piec 5 minut dłużej lub do miękkości cukinii.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico