Włoskie Ukąszenia Sera
Włoskie przekąski serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 321 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, parmezan, ser provolone, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Włoski Sznycel Bites, Włoskie przekąski z kiełbasą i polentą, oraz Cheesy Italian Herb Quinoa Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło i parmezan; rozprowadzić na 1 stronie każdej kromki chleba.
8 kromek chleba posmarowanych masłem na papierze woskowym.
Warstwę 8 kromek chleba na papierze woskowym, każdy z 2 plastrami sera provolone, a na wierzchu pozostałe kromki chleba, boki maślane.
Kanapki gotować, partiami, na gorącej patelni lub na patelni nonstick na średnim ogniu, delikatnie naciskając łopatką, 3 minuty z każdej strony lub aż złoty brąz i ser topi się.
Każdą kanapkę pokroić na czwarte części i podawać z sosem marinara do zanurzenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo