Włoskie Roladki Wołowe
Przepis Włoskie bułeczki wołowe jest gotowy w około 48 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka szynki, pietruszka z płaskim liściem, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Włoska wołowina na rolkach, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj tłuszcz ze steków.
Umieść steki między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połącz szynkę i 5 kolejnych składników w małej misce, dobrze mieszając.
Rozłóż mieszankę szynki równomiernie na stekach, pozostawiając 1/2-calową granicę na każdym.
Zwinąć każdy stek, Moda jellyroll, zaczynając od krótkiego boku; zabezpieczyć ciężkim sznurkiem.
Przykryj małą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Miejsce na średnim ogniu do gorąca; dodać cebulę, i saute 3 protokół.
Dodać bułki wołowe; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj pomidora, Wino i bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Usunąć rolki do ciepłych talerzy; łyżka sos pomidorowy mieszaniny na rolkach.
Dekoruj gałązkami bazylii, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto