Włoskie pączki z sosem wiśniowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1327 kalorii, 23G białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pączki wiśniowe #10lbCherryChallenge, Cherry Lemonade Donuts, oraz Chocolate Cherry Glazed Donuts dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W rondlu na średnim ogniu dodać rozmrożone wiśnie płynem,
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
1 łyżka cukru, sok z cytryny i cynamon. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Wyjąć z ognia i zarezerwować 2 łyżki soku na koktajl Venice Sunset.
Składniki, których będziesz potrzebować
100% Tequila Blanco
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
W żeliwnej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, zrobić ciasto: w dużej misce, ubić razem mieszankę do pieczenia i pozostały 1/4 szklanki cukru. W innej misce ubijamy mleko i jajko.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać mokre składniki do suchych składników i wymieszać aż do całkowitego włączenia.
8
Gdy olej jest gorący, ostrożnie upuść ciasto, przez łyżkę stołową, do oleju. Smażyć, obracając je raz, aż staną się złociste, około 1 do 2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Odcedzić na blaszce wyłożonej papierowymi ręcznikami lub brązową papierową torbą, a następnie powtórzyć z pozostałym cieście. Pączki lekko posmarować cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Podawaj pączki w małych miseczkach na sosie wiśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
W misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do Podania
Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Pokroić na skracanie nożem do ciast lub widelcem, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Użyj w recepturach, które wymagają Bisquick lub uniwersalnej mieszanki.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon