Włoskie Nadziewane Karczochy

Włoskie Nadziewane Karczochy
Włoskie Nadziewane karczochy to śródziemnomorski przepis, który serwuje 4. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga skórki cytryny, soli, pietruszki i pieprzu. Z łyżką wynik 81%, to danie jest super. Podobne przepisy to Włoskie Nadziewane Karczochy, Włoskie Nadziewane Karczochy, oraz Włoskie Nadziewane Karczochy.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża wypoziomuj spód każdego karczocha i wytnij 1 cal. od szczytów. Za pomocą nożyczek kuchennych odetnij końcówki zewnętrznych liści; posmaruj krawędzie sokiem z cytryny. Postaw karczochy w holenderskim piekarniku; dodaj 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Karczochy inwertowane do odsączenia; odstawić na 10 minut. Łyżką ostrożnie zeskrob rozmyte środkowe porcje karczochów i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, ser, pietruszkę, czosnek, włoską przyprawę, skórkę z cytryny, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj oliwę z oliwek; dobrze wymieszaj. Delikatnie rozłóż liście karczocha; napełnij mieszanką miękiszu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
5
Miejsce w 11. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż nadzienie lekko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn