Włoskie Nadziewane Karczochy

Włoskie Nadziewane Karczochy
Włoskie Nadziewane karczochy to śródziemnomorski przepis, który serwuje 4. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga skórki cytryny, soli, pietruszki i pieprzu. Z łyżką wynik 81%, to danie jest super. Podobne przepisy to Włoskie Nadziewane Karczochy, Włoskie Nadziewane Karczochy, oraz Włoskie Nadziewane Karczochy.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża wypoziomuj spód każdego karczocha i wytnij 1 cal. od szczytów. Za pomocą nożyczek kuchennych odetnij końcówki zewnętrznych liści; posmaruj krawędzie sokiem z cytryny. Postaw karczochy w holenderskim piekarniku; dodaj 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Karczochy inwertowane do odsączenia; odstawić na 10 minut. Łyżką ostrożnie zeskrob rozmyte środkowe porcje karczochów i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, ser, pietruszkę, czosnek, włoską przyprawę, skórkę z cytryny, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj oliwę z oliwek; dobrze wymieszaj. Delikatnie rozłóż liście karczocha; napełnij mieszanką miękiszu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Miejsce w 11. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż nadzienie lekko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn