Włoskie Krawaty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskich krawatów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Włoska kiełbasa z muszkami, Muszki Włoskie warzywne i Asiago, oraz Muszki włoskie z kiełbasą i makaronem.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, sól i cukier.
Dodać jajko, masło i wanilię, wymieszać, aż ciasto stanie się sztywne. Wymieszać sherry 1 łyżkę na raz, aż ciasto będzie sprawne i gładkie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala.
Pokroić w długie wąskie paski i związać w luźne węzły, nie ciągnąć mocno.
Rozgrzać olej do gotowania 375 stopni F (190 stopni C). Olej powinien mieć głębokość około 1 1/2 do 2 cali. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 2 minuty, aż się nadmuchną i staną się złociste.
Osuszyć na brązowej papierowej torbie lub na papierowych ręcznikach. Pył z cukrem cukierniczym, gdy jest jeszcze ciepły.