Włoskie kanapki BLT
Przepis włoskie kanapki BLT może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 1314 kalorii, 52g białka, oraz 93g tłuszczu. Na 4,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mortadelli, salami Genua, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Włoskie Kanapki Sub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb po przekątnej na 8 kromek; ułóż na blasze do pieczenia.
Plastry posmarować równomiernie włoskim sosem i posypać parmezanem.
Piec w 375 przez 5 do 6 minut lub do lekko tosty.
Wymieszać majonez i musztardę; rozprowadzić równomiernie niepaloną stronę chleba z mieszaniną majonezu.
Warstwa 4 kromki chleba, mieszanka majonezu do góry, z salami i dalej 5 składników. Wierzch z pozostałymi 4 kromkami chleba, majonez na dole. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Dekorować, w razie potrzeby.