Włoski udziec jagnięcy

Włoski udziec jagnięcy
Przepis włoski udziec jagnięcy jest gotowy w około 2 godziny i 40 minut i jest zdecydowanie niesamowity bez nabiału opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Za 45,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 7G tłuszczu i w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy obejmują Włoski udziec jagnięcy, Jagnięca udziec jagnięcy na rożnie, oraz Udziec jagnięcy.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej 2/3 szklanki marynaty do zamykanej plastikowej torby o pojemności 2 galonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj jagnięcinę; uszczelnij torbę i obróć, aby pokryć. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Ułóż udziec jagnięcy na ruszcie na brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Piec bez przykrycia, 2-1 / 4 do 2-3/4 godzin lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wyjmij mięso na półmisek i odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
W międzyczasie wlej kapanie i poluzowane brązowe kawałki do miarki o pojemności 2 filiżanek. Odtłuszczony tłuszcz; dodaj zarezerwowaną marynatę i wystarczającą ilość wody, aby odmierzyć 1-3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
10
W małym rondelku wymieszaj mąkę i zimną wodę, aż będą gładkie. Stopniowo wmieszaj kapanie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Podawać z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn