Włoski Sos Pomidorowy
Włoski sos pomidorowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos pomidorowy, przyprawy, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Włoski Sos Pomidorowy, Włoski Sos Pomidorowy, oraz Włoski Sos Pomidorowy.
Instrukcje
Gotować wszystkie składniki w małym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
![Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.]()
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
Intense ruby red. Powerful and rich with spicy and balsamic notes followed by red berry fruit aromas. Fine, elegant tannins delight the palate announcing a pleasant and long aftertaste.