Włoski Kurczak z karczochami
Przepis włoski kurczak i karczochy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 338 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.53 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz oregano, kiełbaski z indyka, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoskie Karczochy Gotowane Na Parze, Włoskie Nadziewane Karczochy, oraz Włoskie Nadziewane Karczochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić do wrzenia wody 2 quarts.
Dodać cebulę i gotować 5 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Poślizg skórki z cebuli.
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać kurczaka i kiełbaski w oleju często, aż oba zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Dodać grzyby i czosnek i mieszać często, aż grzyby kuleją, o 5 protokół.
Dodaj wino, pomidory, sos pomidorowy, oregano, karczochy i cebulę; doprowadzić do wrzenia.
Zmniejsz ciepło, aby utrzymać niskie gotowanie. Częściowo przykryć patelnię i gotować, aż sos zgęstnieje, o 45 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.