Włoski Klops Kabobs

Włoski Klops Kabobs
Włoski Klops Kabobs trwa około 40 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 335 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga przyprawionej bułki tartej, mielonej wołowiny, czosnku w proszku i przypraw. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Klopsiki Shish Kabobs, Kafta (Meatball Shish Kabobs), oraz Grillowane słodko-kwaśne klopsiki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Kształt do 1-1 / 2-in. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na 12 metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulcach naprzemiennie nawlekaj klopsiki i warzywa. W małej misce wymieszaj ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Grilluj kaboby pod przykryciem na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, gdy klopsiki przestaną być różowe, a warzywa miękkie, często fastrygując mieszanką octu i od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Luiano Chianti Classico Riserva. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Bogate, strukturalne wino o złożonym bukiecie z aromatami dojrzałych czerwonych wiśni i fiołków, a następnie nutami skóry i białego pieprzu. Fermentowane w stali nierdzewnej wino spoczywa przez 10 miesięcy, zanim zostanie przeniesione do beczek z francuskiego i amerykańskiego dębu, gdzie leżakuje przez 12 miesięcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn