Włoski gulasz z owoców morza z grzankami czosnkowo-ziołowymi

Przepis włoski gulasz z owoców morza z grzankami czosnkowo-ziołowymi jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 682 kalorie, 35g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filetów z dorsza, wina, soku z małży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Włoskich Owoców Morza, Gulasz Z Włoskich Owoców Morza, oraz Pieczona zupa z czerwonej papryki z serowymi ziołami i grzankami czosnkowymi.
Instrukcje
Wszelkie połamane muszle lub otwarte (martwe) małże należy wyrzucić.
Pozostałe małże umieścić w dużym pojemniku. Przykryć 1 1/2 szklanki wody i octu.
Odstawić 30 minut; spuścić. Szoruj małże w zimnej wodzie.
W międzyczasie odrzuć wszelkie złamane muszle lub otwarte (martwe) małże. Pozostałe małże szoruj w zimnej wodzie, usuwając wszelkie Skorupiaki tępym nożem do parkowania. Pociągnij za brodę, przeciągając ją (pomocne może być użycie ręcznika kuchennego). Jeśli masz problemy z wyjęciem go, użyj szczypiec, aby chwycić i delikatnie pociągnąć.
Umieścić małże w dużym pojemniku. Przykryć zimną wodą. Ręcznie wstrząsnąć wodą, następnie odcedzić i wyrzucić wodę. Powtórz kilka razy, aż woda będzie czysta; spuścić.
Piekarnik rozgrzać do 177°. w 4-quart holenderski piekarnik, wymieszać sok z małży, pomidory, sos pomidorowy, Wino i 1/2 szklanki pesto.
Warstwa dorsza, krewetki, przegrzebki, małże i małże w holenderskim piecu.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do otwarcia muszli małży i małży.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać masło i pozostałe pesto, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż po obu stronach chleba. Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek umieść chleb w jednej warstwie.
Piec 10 do 15 minut, obracając raz, aż tosty z obu stron.
Odrzuć wszelkie małże lub małże, które nie otwierają się. Łyżka dusić w miseczkach do zupy; wierzch z grzankami.