Włoski gulasz z owoców morza z grzankami czosnkowo-ziołowymi
Przepis włoski gulasz z owoców morza z grzankami czosnkowo-ziołowymi jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 682 kalorie, 35g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filetów z dorsza, wina, soku z małży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Włoskich Owoców Morza, Gulasz Z Włoskich Owoców Morza, oraz Pieczona zupa z czerwonej papryki z serowymi ziołami i grzankami czosnkowymi.
Instrukcje
1
Wszelkie połamane muszle lub otwarte (martwe) małże należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
2
Pozostałe małże umieścić w dużym pojemniku. Przykryć 1 1/2 szklanki wody i octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Odstawić 30 minut; spuścić. Szoruj małże w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W międzyczasie odrzuć wszelkie złamane muszle lub otwarte (martwe) małże. Pozostałe małże szoruj w zimnej wodzie, usuwając wszelkie Skorupiaki tępym nożem do parkowania. Pociągnij za brodę, przeciągając ją (pomocne może być użycie ręcznika kuchennego). Jeśli masz problemy z wyjęciem go, użyj szczypiec, aby chwycić i delikatnie pociągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Umieścić małże w dużym pojemniku. Przykryć zimną wodą. Ręcznie wstrząsnąć wodą, następnie odcedzić i wyrzucić wodę. Powtórz kilka razy, aż woda będzie czysta; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Piekarnik rozgrzać do 177°. w 4-quart holenderski piekarnik, wymieszać sok z małży, pomidory, sos pomidorowy, Wino i 1/2 szklanki pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Warstwa dorsza, krewetki, przegrzebki, małże i małże w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
8
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do otwarcia muszli małży i małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)
9
Tymczasem, w małej misce, wymieszać masło i pozostałe pesto, aż dobrze wymieszane.