Włoski gulasz rybny Moosewood

Włoski gulasz rybny Moosewood
Włoski gulasz rybny Moosewood może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3447 kalorii, 240G białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 36,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rozmaryn, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Moosewood ciecierzyca i Karczoch serduszko gulasz, Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek i cebulę w oleju na średnim ogniu. Mieszać często (około 7-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Dodać zmielony koper włoski i białe wino i gotować przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper MielonyKoper Mielony
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
3
Dodać posiekany koper włoski, ziemniaki, pomidory i sok z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z OgonamiKrewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
4
Rozmaryn i skórkę pomarańczową umieścić w kulce herbacianej lub zrobić garni boquet i dodać do gulaszu.Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
GulaszGulasz
HerbataHerbata
5
Dodajemy szafran i rybę do gulaszu i gotujemy na wolnym ogniu przez około 20 minut (aż rybie płatki z widelcem).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
GulaszGulasz
6
Dodać sól i pieprz do smaku. Top z bazylią lub pietruszką i podawać ze świeżym chlebem.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony

Składniki

454Orzechy dowolne (posiekane)sok z małży w butelkachsok z małży w butelkach454Orzechy dowolne (posiekane)filet z halibuta lub filet z rekina o czarnej końcówce lub filet z ryby dorsza (filet z ryby twardej)filet z halibuta lub filet z rekina o czarnej końcówce lub filet z ryby dorsza (filet z ryby twardej)454Orzechy dowolne (posiekane)filety z halibuta (twardy filet rybny) lub 1 lb filetów z rekina z czarną końcówką (twardy filet rybny) lub 1 lb filetu z dorsza (twardy filet rybny)filety z halibuta (twardy filet rybny) lub 1 lb filetów z rekina z czarną końcówką (twardy filet rybny) lub 1 lb filetu z dorsza (twardy filet rybny)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)wytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)wytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikoper włoski (często określany jako anyż)koper włoski (często określany jako anyż)2(może być lub przeglądać)nasiona kopru włoskiego, mielonenasiona kopru włoskiego, mielone2(może być lub przeglądać)nasiona kopru włoskiego, mielonenasiona kopru włoskiego, mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynususzony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynususzony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynu3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula posiekanacebula posiekana4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula posiekanacebula posiekana11 funt cukinii,suszona skórka pomarańczowasuszona skórka pomarańczowa794Orzechy dowolne (posiekane)pomidory śliwkowe, nieususzonepomidory śliwkowe, nieususzone794Orzechy dowolne (posiekane)pomidory śliwkowe, bez wodypomidory śliwkowe, bez wody9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiziemniaki w kostkachziemniaki w kostkach9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiziemniaki w kostceziemniaki w kostce1szczyptaszafran (Hojny!)szafran (Hojny!)1WES E Sztuka języka angielskiego1 szklanka suszonych pomidorów ze słoika1 szklanka suszonych pomidorów ze słoika

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn