Włoski gulasz Bonnie

Włoski gulasz Bonnie
Włoski gulasz Bonnie może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 925 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, bulion wołowy, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kapitan Anne Bonnie, Bonnie Blue-Barb Pie, oraz Bonnie Prince Charlie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Mleko zalać chlebem i namoczyć do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
Umieścić mięso w misce do miksowania i dodać ser, EVOO, koper włoski, pokruszony czerwony pieprz, czosnek, jajko, pietruszka, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Wycisnąć nadmiar mleka z chleba i pokruszyć w okruchy, jak dodać go do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Połącz mieszankę klopsików i zwiń w 2-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieść klopsiki na nieprzywierającej blasze do pieczenia rozpylonej oliwą z oliwek i piecz, aż zbrązowieje, ale nie w pełni ugotowane, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1
W międzyczasie podgrzej EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać czosnek, cebulę i bay, i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż półprzezroczyste, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 protokół. Następnie dodaj koncentrat pomidorowy i mieszaj, aż będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj bulion wołowy i pomidory, a następnie rozbij pomidory maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Dodaj bazylii, ziemniaki i klopsiki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień z powrotem do medium, częściowo przykryć i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Dodać fasolkę szparagową i gotować 7 do 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
6
Podawać lub całkowicie schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku. Podgrzać nad średnim płomieniem, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu (lub podgrzać w piekarniku 325 stopni F), aż sos będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Do serwowania, top płytkie miski gulasz z serem i dodatkową mżawka EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

1garśćŚwieże liście bazylii, rozdarteŚwieże liście bazylii, rozdarte2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowybulion wołowy1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuEVOO, plus więcej do serwowaniaEVOO, plus więcej do serwowania32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuO EVOOO EVOO1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokoper włoskikoper włoski1garśćHojna świeża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekanaHojna świeża pietruszka z płaskim liściem, drobno posiekana2goździkiczosnek tarty lub drobno posiekanyczosnek tarty lub drobno posiekany4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola szparagowa, przycięta i pokrojona w trzecie części pod kątemfasola szparagowa, przycięta i pokrojona w trzecie części pod kątem680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni2kilogramyWłoskie pomidoryWłoskie pomidory21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula, posiekana1 świeży liść laurowycebula, posiekana1 świeży liść laurowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO startym serze pecorino lub Parmigiano-ReggianoO startym serze pecorino lub Parmigiano-Reggiano6krewetki i żyłkiTarty ser Parmigiano-Reggiano lub pecorino do serwowaniaTarty ser Parmigiano-Reggiano lub pecorino do serwowania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedo średnio białych lub czerwonych ziemniaków obranych w kostkędo średnio białych lub czerwonych ziemniaków obranych w kostkę6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu22 łyżki roztopionego masła1-calowe kromki dobrej jakości białego chleba, skórka przycięta1-calowe kromki dobrej jakości białego chleba, skórka przycięta6krewetki i żyłkiPełne mleko, wystarczy, aby pokryć tylko chlebPełne mleko, wystarczy, aby pokryć tylko chleb

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn