Włoska zupa z kiełbasą II
Przepis włoska zupa z kiełbasą II jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Jesień. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pomidory z puszki, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Gorąca Włoska Zupa Z Kiełbasą, Włoska Zupa Z Kiełbasą, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować kiełbasę, aż równomiernie rumiane, i rozbić na kawałki. Mieszać w cebuli, marchew, seler, czosnek, bazylia, rozmaryn, papryka czerwona, i szałwia. Kontynuuj gotowanie 10 minut, aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać z pomidorami i gotować aż do ogrzania. Wymieszać bulion i fasolę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 20 minut.
Wymieszać makaron do zupy, i kontynuować gotowanie 10 minut, lub do makaronu jest al dente.