Włoska Zupa Z Halibuta
Przepis włoski Halibut Chowder jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka tymianku, papryka, steki halibut, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Włoska Zupa Z Halibuta, Halibut Chowder Przepis, oraz Cape Mudge Halibut Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć paprykę, seler, cebula, i czosnek w oleju do miękkości.
Dodaj sok pomidorowy lub wodę, sok jabłkowy, puree pomidorowe i zioła. Dusić 30 minut.
Dodaj kawałki halibuta do zupy. Gotować, aż halibut jest zrobione, o 30 protokół. Sól i pieprz do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.