Przepis włoski Halibut Chowder jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka tymianku, papryka, steki halibut, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Włoska Zupa Z Halibuta, Halibut Chowder Przepis, oraz Cape Mudge Halibut Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć paprykę, seler, cebula, i czosnek w oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodaj sok pomidorowy lub wodę, sok jabłkowy, puree pomidorowe i zioła. Dusić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Dodaj kawałki halibuta do zupy. Gotować, aż halibut jest zrobione, o 30 protokół. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Halibut
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.