Włoska zupa z białej fasoli i pancetty
Włoska zupa z białej fasoli i Pancetta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz boczek pancetta, szałwia, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pancettan i zupa z białej fasoli z kapustą, Obfita Włoska Zupa Z Białej Fasoli, oraz Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu.
Instrukcje
W garnku 8-quart, saute pancetta w oliwie z oliwek do miękkości, o 10 protokół.
Dodać cebulę i seler; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Posypać szałwią, 1 łyżeczką soli i czarnym pieprzem.
Wlać bulion z kurczaka, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać odsączoną fasolę, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić 30 minut.
W międzyczasie, gotować makaron w 4 quarts wrzącej wody z 1 łyżeczką soli, aż al dente, o 10 protokół.
Odcedzić i dodać do zupy.
Przed podaniem wymieszać mieloną natkę pietruszki i posypać startym serem.