Need a dairy free main course? Włoska zupa jarzynowa może być niesamowity przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 416 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka selera, kapusty, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Włoska Zupa Jarzynowa, Włoska zupa jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmieloną wołowinę umieścić w dużym garnku do zupy. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszaj cebulę, seler, marchew, czosnek, posiekane pomidory, sos pomidorowy, fasolę, wodę i bulion. Doprawić natką pietruszki, oregano i bazylią. Dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pomidor
Marchew
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-nać
Seler
Czosnek
Bazylia
Fasola
Cebula
Woda
3
Wymieszać z kapustą, kukurydzą, fasolką szparagową i makaronem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Dusić, aż warzywa będą miękkie i makaron jest al dente.