Włoska Zapiekanka

Włoska Zapiekanka
Włoska Zapiekanka wymaga około 3 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Jeśli masz pieprz, mieloną wołowinę, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Włoska Zapiekanka, Zapiekanka Z Kurczaka Po Włosku, oraz Włoska Zapiekanka Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny i cebuli. Wymieszaj pomidory, pastę pomidorową, sól, natkę pietruszki, sól czosnkową i pieprz, i gotuj na małym ogniu przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
W naczyniu zapiekanki 2 quart, połączyć makaron i mieszaninę mięsa. Top z plasterkami sera i piec przez 15 do 20 minut, lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn