Włoska Wołowina Ociekowa

Włoska Wołowina Ociekowa
Przepis włoski Drip wołowina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $12.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 2281 kalorii, 236g białka, oraz 145 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wołowiny chuck pieczeń, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hot & Spicy Italian Drip Beef, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Drip Kanapki Z Wołowiną.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku. Lekko wymieszać, aby połączyć przyprawę z płynem.Przykryć i piec w piekarniku 275 stopni* przez 5 do 6 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!**
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z piekarnika. Z dwoma widelcami, całkowicie rozdrobnić całe mięso, nie pozostawiając dużych kawałków za sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podawać natychmiast, Lub zachować ciepło na wolnym ogniu na kuchence. Może zrobić dzień wcześniej, a następnie przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Przed podgrzaniem usunąć stwardniały tłuszcz z wierzchu.
5
Podawać na maślanych, opiekanych bułeczkach. Top z serem i stopić pod brojlerem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Podawać z sokami z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Masło rozgrzać w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podsmażyć cebulę przez kilka minut, lub aż zacznie się brązowy.Ustawić chuck pieczeń na górze cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu (na bardzo małym ogniu) na piecu przez 6 godzin lub do momentu, gdy wołowina będzie delikatna i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!** Mięso rozdrabniać dwoma widelcami, aż znikną wszystkie duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Podawać natychmiast lub nadal gotować na wolnym ogniu przez 30 minut do 1 godziny.*
11
Mieszaninę można przechowywać w lodówce przez noc.
12
Przed ponownym podgrzaniem Usuń stwardniały tłuszcz z wierzchu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Podawać na wierzchu tosty, masłem Deli rolls. Top z serem i umieścić pod brojlerem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia64
Magazyn