Włoska Wołowina Ociekowa

Włoska Wołowina Ociekowa
Przepis włoski Drip wołowina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $12.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 2281 kalorii, 236g białka, oraz 145 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wołowiny chuck pieczeń, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hot & Spicy Italian Drip Beef, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Drip Kanapki Z Wołowiną.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku. Lekko wymieszać, aby połączyć przyprawę z płynem.Przykryć i piec w piekarniku 275 stopni* przez 5 do 6 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!**
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyjąć z piekarnika. Z dwoma widelcami, całkowicie rozdrobnić całe mięso, nie pozostawiając dużych kawałków za sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podawać natychmiast, Lub zachować ciepło na wolnym ogniu na kuchence. Może zrobić dzień wcześniej, a następnie przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Przed podgrzaniem usunąć stwardniały tłuszcz z wierzchu.
5
Podawać na maślanych, opiekanych bułeczkach. Top z serem i stopić pod brojlerem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Podawać z sokami z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Masło rozgrzać w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podsmażyć cebulę przez kilka minut, lub aż zacznie się brązowy.Ustawić chuck pieczeń na górze cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu (na bardzo małym ogniu) na piecu przez 6 godzin lub do momentu, gdy wołowina będzie delikatna i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!** Mięso rozdrabniać dwoma widelcami, aż znikną wszystkie duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Podawać natychmiast lub nadal gotować na wolnym ogniu przez 30 minut do 1 godziny.*
11
Mieszaninę można przechowywać w lodówce przez noc.
12
Przed ponownym podgrzaniem Usuń stwardniały tłuszcz z wierzchu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Podawać na wierzchu tosty, masłem Deli rolls. Top z serem i umieścić pod brojlerem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia64
Magazyn