Włoska Wołowina Ociekowa
Przepis włoski Drip wołowina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $12.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 2281 kalorii, 236g białka, oraz 145 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wołowiny chuck pieczeń, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hot & Spicy Italian Drip Beef, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Drip Kanapki Z Wołowiną.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku. Lekko wymieszać, aby połączyć przyprawę z płynem.Przykryć i piec w piekarniku 275 stopni* przez 5 do 6 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!**
Wyjąć z piekarnika. Z dwoma widelcami, całkowicie rozdrobnić całe mięso, nie pozostawiając dużych kawałków za sobą.
Podawać natychmiast, Lub zachować ciepło na wolnym ogniu na kuchence. Może zrobić dzień wcześniej, a następnie przechowywać w lodówce.
Przed podgrzaniem usunąć stwardniały tłuszcz z wierzchu.
Podawać na maślanych, opiekanych bułeczkach. Top z serem i stopić pod brojlerem w razie potrzeby.
Podawać z sokami z garnka.
Masło rozgrzać w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę przez kilka minut, lub aż zacznie się brązowy.Ustawić chuck pieczeń na górze cebuli.
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu (na bardzo małym ogniu) na piecu przez 6 godzin lub do momentu, gdy wołowina będzie delikatna i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!** Mięso rozdrabniać dwoma widelcami, aż znikną wszystkie duże kawałki.
Podawać natychmiast lub nadal gotować na wolnym ogniu przez 30 minut do 1 godziny.*
Mieszaninę można przechowywać w lodówce przez noc.
Przed ponownym podgrzaniem Usuń stwardniały tłuszcz z wierzchu patelni.
Podawać na wierzchu tosty, masłem Deli rolls. Top z serem i umieścić pod brojlerem w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.