Włoska Sałatka Warstwowa
Przepis włoska sałatka warstwowa jest gotowa w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 111 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kremowy dressing, brokuły slaw, kawałki wielkości kęsa sałaty lodowej i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Warstwowa Włoska Sałatka Z Makaronem, Warstwowy Dip Włoski, oraz Zapiekanka Włoska Warstwowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W głębokim 3-ćwiartkowym naczyniu do serwowania, sałata warstwowa, sałata brokułowa, fasola, cebula i papryka.
Wymieszać majonez i włoski dressing, aż dobrze wymieszane.
Posypać serem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia lub na noc.
Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki.