Włoska Sałatka Chlebowa
Włoska sałatka chlebowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pomidory, mieszankę farszu kuchennego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Chlebowa, Włoska Sałatka Chlebowa, oraz Włoska Sałatka Chlebowa.
Instrukcje
Wymieszać farsz wymieszać i gorącej wody w dużej misce tylko do zwilżenia.
Wymieszaj pomidory, cebulę i ogórek.
Wymieszać olej i ocet, aż dobrze wymieszać.
Dodać do mieszanki farszu; wrzucić lekko.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.