Włoska pizza z kiełbasą z indyka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz pomidory, grzyby, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk włoska kiełbasa, Pepperoni, pieczarki, oliwki i Pizza Jalapeno, Włoska Kiełbasa Z Indyka, oraz Kiełbasa Włoski Chleb Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać drożdże i wodę w dużej misce; umieścić w ciepłym miejscu na około pięć minut.Mąkę, sól i cukier przesiać do drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dobrze wymieszać, następnie dodać oliwę z oliwek i uformować miękką kulkę.Zagniatać na powierzchni mąki, aż będzie miękka i elastyczna (około pięciu minut).Uformuj kulkę i umieść w lekko naoliwionej misce.Przykryć czystym ręcznikiem i umieścić w ciepłym miejscu na około godzinę.Punch dół ciasta i przekształcić w piłkę. Przykryć i odstawić kolejne 20 minut, lub aż wzrośnie ponownie.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Uformuj ciasto na płaski okrągły kształt i rozciągnij na patelni do pizzy lub ręcznie Wrzuć i umieść na mące.Nacisnąć opuszki palców na powierzchni ciasta, aż cała powierzchnia jest wgłębienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na całej powierzchni ciasta do pizzy posmaruj oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Połączyć pomidory, bazylia, 1 łyżeczka soli, czosnek i cebula w proszku, i czosnek razem.Podzielić i rozłożyć równomiernie na dough.In warstwy dodać kiełbasę, cebulę, grzyby i sery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Posypać skórkę pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec w piekarniku przez 25 minut lub aż skorupa będzie złoty i ser jest lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed krojeniem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.