Włoska Kiełbasa Z Pomidorowo-Pieprzowym Smakiem

Włoska kiełbasa z pomidorowo-pieprzowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 602 kalorie, 29g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Mieszanka cebuli, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoska kiełbasa i kanapka w stylu Fontiny z cebulą, papryką, koprem włoskim i suszonymi pomidorami-kaparowym smakiem, Trójkąty Z Czerwonej Papryki Z Włoskim Smakiem, oraz Czerwony pieprz i pomidor relish.
Instrukcje
Pomidory odcedzić, zastrzegając sok; pomidory odstawić na bok.
Brązowe linki kiełbasa w nonstick patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut z każdej strony.
Dodać sok pomidorowy i 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, obracając od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż dokładnie gotowane.
Podsmaż paprykę i cebulę w gorącym oleju w innym dużym patelni nonstick 15 do 20 minut lub aż lekko rumiane. Pomidory wymieszać; gotować do całkowitego ogrzania.
Usuń linki kiełbasy z patelni, wyrzucając płyn; pokroić linki na kawałki wielkości kęsa.
Kiełbasę podawaj na kaszy z parmezanem; wierzch równomiernie mieszanką pieprzu.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Johnsonville Sweet Italian Links.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon