Włoska Kiełbasa-Nadziewane Grzyby

Włoska Kiełbasa-Nadziewane Grzyby
Jeśli masz około 1 godzina do spędzenia w kuchni włoskie Grzyby Nadziewane kiełbasą mogą być doskonałym bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 58 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, grzybów, kiełbasy z indyka i serka śmietankowego. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie faszerowane grzyby z kiełbasą, Włoska Kiełbasa Nadziewane Grzyby, oraz Faszerowane grzyby z włoską kiełbasą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z grzybów i posiekaj; odłóż czapki grzybowe na bok. Na małej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj łodygi grzybów i kiełbasę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj ser cheddar, cebulę i mieszankę kiełbas. Łyżka do czapek grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec w temperaturze 400° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Piec 3-5 minut dłużej lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Podawaj na ciepło. Przechowuj resztki w lodówce.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Faszerowany grzyb w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier Brut (Split) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Okręt flagowy Laurent-Perrier, który uosabia domowy styl: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych Crus (ze średnią oceną 94%). Po ponad trzech latach dojrzewania dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos z nutą owoców cytrusowych i dobrze wyważonym podniebieniem. Idealny jako aperitif, jest również bardzo dobrze komponuje się z jedzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn