Włoska Kiełbasa-Nadziewane Grzyby

Włoska Kiełbasa-Nadziewane Grzyby
Jeśli masz około 1 godzina do spędzenia w kuchni włoskie Grzyby Nadziewane kiełbasą mogą być doskonałym bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 58 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, grzybów, kiełbasy z indyka i serka śmietankowego. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie faszerowane grzyby z kiełbasą, Włoska Kiełbasa Nadziewane Grzyby, oraz Faszerowane grzyby z włoską kiełbasą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z grzybów i posiekaj; odłóż czapki grzybowe na bok. Na małej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj łodygi grzybów i kiełbasę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj ser cheddar, cebulę i mieszankę kiełbas. Łyżka do czapek grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w temperaturze 400° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Piec 3-5 minut dłużej lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawaj na ciepło. Przechowuj resztki w lodówce.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Faszerowany grzyb w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier Brut (Split) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Okręt flagowy Laurent-Perrier, który uosabia domowy styl: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych Crus (ze średnią oceną 94%). Po ponad trzech latach dojrzewania dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos z nutą owoców cytrusowych i dobrze wyważonym podniebieniem. Idealny jako aperitif, jest również bardzo dobrze komponuje się z jedzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn