Włoska kiełbasa i papryka z Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej kiełbasy i papryki z Penne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. To danie główne ma 704 kalorie, 34g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać makaron, parmezan, i/lub papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Penne z włoską kiełbasą i papryką, Patelnia włoska kiełbasa i papryka z pełnoziarnistym Penne, oraz Patelnia włoska kiełbasa i papryka z pełnoziarnistym Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę w 2 partiach i gotować, aż będzie dobrze rumiane.
Kiełbasę wyjąć łyżką szczelinową i odstawić na bok.
Zmniejszyć ogień do medium i dodać pozostały olej.
Dodać paprykę i cebulę i gotować przez 5 protokół.
Wymieszać sos do makaronu na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Powrót kiełbasę na patelni i zmniejszyć ogień do niskiego. Przykryć i gotować przez 20 minut lub aż kiełbasa jest gotowane przez i warzywa są miękkie.
Podawać na makaronie i posypać serem.