Włoska fasolka szparagowa i grzyby

Włoska fasolka szparagowa i grzyby
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojej kolekcji, włoska fasolka szparagowa i grzyby mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 92 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 127 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako dodatek. Jeśli masz pod ręką bazylię, pieprz, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka Szparagowa Z Grzybami, oraz Fasolka szparagowa z grzybami.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 6-8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odpływ.
3
W międzyczasie na dużej patelni gotuj cebulę w 1 łyżce oleju i masła przez 5-6 minut lub na złoty kolor; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Na tej samej patelni gotuj grzyby i czosnek na pozostałym oleju przez 4-6 minut lub do miękkości. Dodaj sól, oregano, pieprz i fasolę; gotuj 3-5 minut dłużej lub do miękkości fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść w naczyniu do serwowania. Na wierzch z cebulą, serem, migdałami i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SerSer
CebulaCebula
BazyliaBazylia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn