Włoska Fasola Szparagowa
Włoska fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, fasola, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Włoska Fasola Szparagowa, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj zieloną fasolkę w kuchence mikrofalowej zgodnie z instrukcją na opakowaniu
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, włoskie przyprawy, płatki czerwonej papryki, Hojny szczypta soli i pieprzu i saute przez 2 protokół.
Dodać fasolkę szparagową, wrzucić do herbu je w oleju i saute kolejny 2 protokół.