Węgierska zupa pieprzowa z chipsami Romano

Węgierska zupa pieprzowa z chipsami Romano
Węgierska zupa pieprzowa z chipsami Romano trwa około 30 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 271 kalorii, 11g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sól, paprykę bananową, ser romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 25%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Hamburgery Amatriciana z dżemem pomidorowo-cebulowym, boczkiem i chipsami Pecorino Romano, Spaghetti z Pecorino Romano, papryką i pomidorami, oraz Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem.

Instrukcje

1
Na blasze do pieczenia posyp 1 łyżką sera Romano na 3 cale. okrąg, powtórz 15 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Piec w temperaturze 300° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
W holenderskim piekarniku podsmaż paprykę na maśle do miękkości. Dodaj mąkę, włoską przyprawę, sól i pieprz, aż się połączą. Stopniowo dodawaj zapasy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodać klopsiki, mleko i serek śmietankowy; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Podawać z chipsami Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Moet & Chandon Imperial (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 600 dolarów.
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn