Wędzony pstrąg i rukola na plastrach jabłka

Wędzony pstrąg i rukola na plastrach jabłka
Wędzony pstrąg i rukola na plastrach jabłka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 9g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jabłek granny smith, sok z cytryny, filety z siei i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki z wędzonym pstrągiem i rukolą, Sałatka z wędzonego pstrąga, rukoli i pomarańczy, oraz Endive - jabłko z wędzonym pstrągiem.

Instrukcje

1
Połącz plastry jabłka i sok z cytryny w średniej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Filety z pstrąga przeciąć wzdłuż na pół, a następnie każdą połowę pokroić na kawałki wielkości jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Odcedzić plasterki jabłka; umieścić na talerzu. Na każdy plaster nałożyć 1 gałązkę rukoli, następnie 1 kawałek pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
PstrągPstrąg
4
Posypać pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
5
Serw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn