Wędzony Plamiak Ze Szczypiorkiem, Groszkiem I Kruszonką Ziemniaczaną

Wędzony Plamiak Ze Szczypiorkiem, Groszkiem I Kruszonką Ziemniaczaną
Wędzony plamiak ze szczypiorkiem, groszkiem i ziemniakami to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki sałatkowe, rosół z kurczaka, plamiak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to New Potato & Smoked Plamiak Crush, Zapiekanka ziemniaczana i Selerowo-korzeniowa z wędzonym Plamiakiem, oraz Wędzony plamiak i nowa zupa ziemniaczana z klonową mżawką.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn