Wędzony Mostek W Stylu Teksańskim

Wędzony Mostek W Stylu Teksańskim
Wędzony mostek w stylu Teksasu może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 439 kalorii, 59G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, sól koszerną, pieprz) i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Mostek w stylu teksańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Zamów mostek musisz wcześniej zamówić mostek na specjalne zamówienie(mostek już sprzedany w punkcie mięsnym zwykle nie jest w całości). Powinieneś być w stanie to zrobić w prawie każdym sklepie mięsnym lub w sklepie spożywczym. Poproś o mostek, który jest tak równomiernie gruby, jak to możliwe, z otaczającym tłuszczem przyciętym do grubości 1/4" (chroni to mięso przed wysuszeniem podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
2 doprawiamy mięso na godzinę przed przygotowaniem grilla, układamy mostek na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wymieszać sól i pieprz w małej misce i doprawić całe mięso (powinno wyglądać jak piasek przyklejony do mokrej skóry, ale bez ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Odstawić mięso w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
3 Przygotuj grill w międzyczasie moczyć 6 szklanek wiórów drzewnych w misce z wodą przez co najmniej 30 minut lub przez noc. Pozostawić w wodzie przez cały proces gotowania. Zachować pozostałe 2 szklanki chipsy suche. Zapal tylko 1 palnik grilla na średni (jeśli używasz 3-palnikowego grilla, lekki palnik na obu końcach). Upewnij się, że taca ociekowa jest pusta, ponieważ wiele tłuszczu będzie renderować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Umieść pudełko palnika nad oświetlonym palnikiem, dodaj 1/2 szklanki nasączonych wiórów drzewnych do pudełka i zamknij grill. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę 225-250 ° F. zalecamy użycie samodzielnego termometru, nawet jeśli grill ma taki, aby zapewnić dokładny odczyt. Włóż go przez szczelinę między pokrywą a podstawą grilla (lub ustaw na górnej półce grilla, choć nie jest to idealne rozwiązanie, ponieważ wymaga częstszego otwierania pokrywy). Zrębki powinny zacząć się tlić i uwalniać stały strumień dymu. Jak długo to trwa zależy od tego, jak mokre są chipsy i ciepło grilla. Aby uzyskać więcej dymu bez zwiększania ciepła grilla, dodaj kilka suchych wiórów do nasączonych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
4 utrzymuj ciepło
8
Umieść mostek, tłusty bok do góry, na ruszcie grillowym jak najdalej od zapalonego palnika. Przykryj grill i wędz mięso, opierając się potrzebie częstego otwierania grilla, ponieważ spowoduje to wahania temperatury. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać stałą temperaturę na poziomie 225-250 ° F. sprawdzaj wióry drewniane co około 45 minut i dodaj nasączone wióry o 1/2 garści, aby utrzymać stały poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
5 wiedzieć, kiedy to zrobić zachować palenie mostek, obracając co 3 godziny i przewracając w razie potrzeby, jeśli góra lub dół jest barwienie szybciej niż inne, aż mięso jest bardzo delikatne, ale nie rozpada się i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 195-205 ° f, 10-12 godzin łącznie.*
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
* Potrzebujesz cheata? Jeśli po prostu nie chcesz spędzić całego dnia przy grillu, oto niezawodna, zatwierdzona przez Aarona Franklina alternatywna metoda, która przyniesie podobnie wspaniałe rezultaty: Smoke mostek na grillu, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 150-170°F, 5-6 godzin. Zawiń mostek w folię, umieść na blasze do pieczenia i gotuj w piekarniku 121°, aż mięso osiągnie taką samą temperaturę wewnętrzną 195-205°f, 4-6 godzin dłużej. Ważne jest, aby uzyskać ten dymny smak do mięsa, a 5-6 godzin na grillu powinno to zrobić. Po tym momencie po prostu gotujesz mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
DO AHEAD: mostek jest najlepszy wkrótce z grilla, ale nadal można uzyskać dobre wyniki palenia go do 3 dni wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Ostudzić na godzinę przed zawinięciem w folię i schłodzić. Aby służyć, podgrzać mięso, jeszcze zawinięte,w piekarniku 163°, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
13
6 wykopać
14
Przenieś mostek na deskę do rzeźbienia i pozwól odpocząć co najmniej 30 minut. Plaster mostek przeciwko ziarna 1/4 " grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
15
Podawać z surówką, sałatką ziemniaczaną i fasolą pinto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Fasola PintoFasola Pinto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia29
Magazyn