Wędzony Mostek W Stylu Teksańskim

Wędzony Mostek W Stylu Teksańskim
Wędzony mostek w stylu Teksasu może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 439 kalorii, 59G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, sól koszerną, pieprz) i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Mostek w stylu teksańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Zamów mostek musisz wcześniej zamówić mostek na specjalne zamówienie(mostek już sprzedany w punkcie mięsnym zwykle nie jest w całości). Powinieneś być w stanie to zrobić w prawie każdym sklepie mięsnym lub w sklepie spożywczym. Poproś o mostek, który jest tak równomiernie gruby, jak to możliwe, z otaczającym tłuszczem przyciętym do grubości 1/4" (chroni to mięso przed wysuszeniem podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
2 doprawiamy mięso na godzinę przed przygotowaniem grilla, układamy mostek na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wymieszać sól i pieprz w małej misce i doprawić całe mięso (powinno wyglądać jak piasek przyklejony do mokrej skóry, ale bez ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Odstawić mięso w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
3 Przygotuj grill w międzyczasie moczyć 6 szklanek wiórów drzewnych w misce z wodą przez co najmniej 30 minut lub przez noc. Pozostawić w wodzie przez cały proces gotowania. Zachować pozostałe 2 szklanki chipsy suche. Zapal tylko 1 palnik grilla na średni (jeśli używasz 3-palnikowego grilla, lekki palnik na obu końcach). Upewnij się, że taca ociekowa jest pusta, ponieważ wiele tłuszczu będzie renderować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Umieść pudełko palnika nad oświetlonym palnikiem, dodaj 1/2 szklanki nasączonych wiórów drzewnych do pudełka i zamknij grill. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę 225-250 ° F. zalecamy użycie samodzielnego termometru, nawet jeśli grill ma taki, aby zapewnić dokładny odczyt. Włóż go przez szczelinę między pokrywą a podstawą grilla (lub ustaw na górnej półce grilla, choć nie jest to idealne rozwiązanie, ponieważ wymaga częstszego otwierania pokrywy). Zrębki powinny zacząć się tlić i uwalniać stały strumień dymu. Jak długo to trwa zależy od tego, jak mokre są chipsy i ciepło grilla. Aby uzyskać więcej dymu bez zwiększania ciepła grilla, dodaj kilka suchych wiórów do nasączonych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
4 utrzymuj ciepło
8
Umieść mostek, tłusty bok do góry, na ruszcie grillowym jak najdalej od zapalonego palnika. Przykryj grill i wędz mięso, opierając się potrzebie częstego otwierania grilla, ponieważ spowoduje to wahania temperatury. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać stałą temperaturę na poziomie 225-250 ° F. sprawdzaj wióry drewniane co około 45 minut i dodaj nasączone wióry o 1/2 garści, aby utrzymać stały poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
5 wiedzieć, kiedy to zrobić zachować palenie mostek, obracając co 3 godziny i przewracając w razie potrzeby, jeśli góra lub dół jest barwienie szybciej niż inne, aż mięso jest bardzo delikatne, ale nie rozpada się i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 195-205 ° f, 10-12 godzin łącznie.*
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
* Potrzebujesz cheata? Jeśli po prostu nie chcesz spędzić całego dnia przy grillu, oto niezawodna, zatwierdzona przez Aarona Franklina alternatywna metoda, która przyniesie podobnie wspaniałe rezultaty: Smoke mostek na grillu, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 150-170°F, 5-6 godzin. Zawiń mostek w folię, umieść na blasze do pieczenia i gotuj w piekarniku 121°, aż mięso osiągnie taką samą temperaturę wewnętrzną 195-205°f, 4-6 godzin dłużej. Ważne jest, aby uzyskać ten dymny smak do mięsa, a 5-6 godzin na grillu powinno to zrobić. Po tym momencie po prostu gotujesz mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
DO AHEAD: mostek jest najlepszy wkrótce z grilla, ale nadal można uzyskać dobre wyniki palenia go do 3 dni wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Ostudzić na godzinę przed zawinięciem w folię i schłodzić. Aby służyć, podgrzać mięso, jeszcze zawinięte,w piekarniku 163°, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
6 wykopać
14
Przenieś mostek na deskę do rzeźbienia i pozwól odpocząć co najmniej 30 minut. Plaster mostek przeciwko ziarna 1/4 " grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
15
Podawać z surówką, sałatką ziemniaczaną i fasolą pinto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Fasola PintoFasola Pinto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia29
Magazyn