Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj wędzony mostek BBQ. Za $3.28 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 13g tłuszczu i w sumie 294 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis z Foodnetwork ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, brązowy cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj przyprawy w małej misce. Cały mostek natrzeć mieszanką przypraw, ułożyć na blasze do pieczenia, przykryć i odstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę lub do 6 godzin.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Viva Diva Moscato Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.