Wędzony Czarny Bas
Wędzony Czarny bas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, torby na zakupy z brązowego papieru, okonia morskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwona Herbata Wędzony Okoń Morski Ze Śliwkami Karmelizowanymi Cynamonem, Grillowany Jabłko-Wędzony Bas W Paski, oraz Pieczony Cały Czarny Bas.
Instrukcje
Zdejmij górny stojak do grilla z grilla (pozostawiając dolny stojak na węgle) i otwórz otwory wentylacyjne na spodzie grilla. Lekki węgiel w rozruszniku komina i niech spalić 10 minut. Ostrożnie wlać gorące węgle równomiernie na 2 przeciwległe strony dolnego stojaka, pozostawiając wolne od węgli koryto na środku dolnego stojaka. Ostrożnie wlać pozostały (nieoświetlony) węgiel na zapalonych węglach, banking je na boki, aby utrzymać koryto w środku.
Niech węgle palą się, odkryte, aż do tlenia się (węgle zmienią się z białego na szary), około 1 godziny.
Stos otwarte torby papierowe na powierzchni roboczej, a następnie stos butcher-arkusze papieru na górze. Obróć stos, aby najbliższa była długa strona papieru.
Wymieszać sól, pieprz, kolendra, czosnek, szalotki, i olej w małej misce.
Opłucz rybę i osusz, a następnie pokrój 3 ukośne ukośniki po obu stronach każdej ryby. W razie potrzeby przycinaj ogony, aby każda ryba miała nie więcej niż 13 cali długości.
Ułóż rybę płasko wzdłuż, obok siebie (od głowy do ogona) na środku górnego arkusza ułożonego papieru rzeźniczego.
Wyciśnij sok z limonki po obu stronach ryby, a następnie przetrzyj rybę mieszanką kolendry, upewniając się, że wcierasz mieszankę w ukośniki i całe Wewnętrzne wnęki.
Owiń ryby w górny arkusz papieru rzeźniczego, nakładając długie krawędzie, a następnie składając końce nad rybą. Obróć opakowanie do góry nogami, aby utrzymać zamknięte, a następnie owinąć drugi arkusz papieru rzeźniczego w ten sam sposób. Odwróć paczkę. Kontynuuj owijanie i obracanie ryb w papier rzeźniczy, a następnie brązowe arkusze worków, 1 arkusz na raz. Włóż krótki koniec ostatnich kilku arkuszy wewnątrz końców opakowania, aby zamknąć.
Gdy węgiel jest gotowy, napełnij zlew wodą i zanurz opakowanie ryb na 1 minutę, aby całkowicie namoczyć, a następnie przenieś do płytkiej patelni do pieczenia. Nosząc rękawice ochronne, przenieś pakiet ryb do koryta w węglach, odstaw patelnię na bok. Łopata tlące się węgle z boków nad pakietem za pomocą szpatułek, zakopując go jak najlepiej.
Gotować ryby 30 minut. (Część papieru spłonie. Jeśli płomieni papieru, przykryć grill krótko.)
Nosząc rękawice i używając obu szpatułek, ostrożnie odkryć opakowanie (w razie potrzeby zagłuszyć płomienie wodą) i przenieść na patelnię do pieczenia. Otwórz opakowanie (w razie potrzeby użyj nożyczek) i filetuj rybę na ciepłym talerzu.
Uwagi kucharzy: jeśli nie możesz znaleźć papieru rzeźniczego, możesz zastąpić 2 duże brązowe torby papierowe, otwierane na płasko (co najmniej 37 na 17 cali). Można również zrobić ten przepis z 1 (4 - do 5-lb) cały czarny BAS lub okoń morski. Gotować pakiet 10 minut na cal całkowitej grubości opakowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.