Wędzono-Łososiowe Jajka Pieczone
Wędzono-łososiowe jajka na parze to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 21 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka łososia, musztarda dijon, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wędzony Łosoś Deviled Eggs, Wędzony Łosoś Deviled Eggs, oraz Jajka zapiekane z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryj jajka wodą i doprowadz do energicznego wrzenia. Przykryć rondel, zdjąć z ognia i odstawić na 10 minut.
Odcedzić wodę i delikatnie potrząsnąć patelnią, aby rozbić jajka. Jajka lekko schłodzić pod zimną bieżącą wodą, a następnie obrać pod bieżącą wodą. Pat dry.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka.
Żółtka przełożyć do miski i dobrze rozgnieść widelcem. Wymieszać z łososiem, majonezem, cornichons, cornichon płyn i musztarda Dijon. Doprawić solą. Nadzienie wymieszać z białymi połówkami i posypać starą Zatoką.
Podawać lekko schłodzone.