Wędzone Pstrągowe Skórki Ziemniaczane
Wędzone pstrągowe Skórki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 102 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z limonki, sok z limonki, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków, Wędzony pstrąg i Nowa Sałatka ziemniaczana, oraz Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.Każdy ziemniak przebić kilka razy widelcem lub ostrym nożem.
Umieścić ziemniaki bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec, aż skórki są chrupiące i nóż łatwo przebija ziemniaki, o 50 protokół.
Przenieś do stojaka z drutu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, około 10 minut. Ustaw piekarnik do Ustawienia broil.Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż. Używając łyżki, wyjmij miąższ, pozostawiając około 1/4 cala nienaruszonego; zarezerwuj miąższ do innego użycia.
Wnętrze ziemniaków posmarować roztopionym masłem i doprawić solą i pieprzem. Obrócić ziemniaki, posmarować boki Skórki masłem, doprawić solą i pieprzem. Równomiernie miejsce połówki ziemniaków skóry stronie na blasze do pieczenia i smażyć, aż pieni się masło i skórki zaczynają chrupiące, o 2 do 3 protokół(należy uważać, aby nie palić). Flip połówki ziemniaków nad i smażyć, aż górne krawędzie po prostu zacząć brązowy, o 2 do 3 protokół więcej.
W średniej, niereaktywnej misce ubić olej i sok z limonki, doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić do równomiernie płaszcz. Podziel zieleninę między skórki i top każdą z czubatą łyżką pasztetu.