Wędzone Pieczone Brzoskwinie
Wędzone pieczone brzoskwinie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis zawiera 146 kalorii, 2 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,02 USD za porcję. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup papryczki jalapenos, paprykę, brzoskwinie wolnostojące i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 73%. Wypróbuj pieczone brokuły wędzone z chili, słodko-pikantne wędzone migdały oraz wędzone brukselki i słodkie ziemniaki, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Cebulę i czerwoną paprykę pokroić w grubą kostkę i włożyć do miski; Zmiel jalapeno i dodaj je do cebuli i papryki.
Skropić warzywa około 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i wymieszać.
Dodaj dużą szczyptę soli i trochę pieprzu, wymieszaj i umieść po jednej stronie obrzeżonej blachy do pieczenia.
Skrop brzoskwinie kolejną łyżką oleju, pamiętając, aby dobrze pokryć przekrojone boki.
Połóż je przecięciem do dołu na drugiej stronie blachy do pieczenia. Piec owoce i warzywa do momentu karmelizacji, około 25 minut. Za pomocą szczypiec zdejmij skórkę z połówek brzoskwiń i wyrzuć.
Ułóż 2 połówki brzoskwiń na każdym naczyniu, przecięciem do góry, na warstwie pieczonych warzyw.
Uwaga: Jeśli brzoskwinie wolnostojące nie są dostępne, podziel brzoskwinie, pozostawiając pestki nienaruszone; można je łatwo usunąć po upieczeniu.