Wędzone Chrupki Z Łososia
Wędzone chrupki z łososia to pescatarian przepis z 24 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, mąki chlebowej, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wędzone Chrupki Z Łososia, Mini ptysie z łososia i koperku, oraz Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, sól i pieprz połączyć w dużej misce.
Połącz 1 szklankę wody i masła w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę mąki i stale mieszaj drewnianą łyżką, aż mieszanina utworzy kulkę i odciągnie się od boków patelni (około 30 sekund). Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Przenieść mieszaninę mąki do dużej miski.
Dodaj jajka, 1 na raz, dobrze ubijając mikserem po każdym dodaniu.
Dodać białka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać z cebulą i łososiem.
Łyżka mieszanki łososia przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 1 cal od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 (Nie usuwaj ptysiów z piekarnika).
Piec dodatkowe 20 minut lub aż ptysie wzrosły, lekko rumiane, i czuć suche na górze i na dole.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.