Wędzona sól Precel i chipsy ziemniaczane Kora czekolady
Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 2245 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, chipsy ziemniaczane, precle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Karmelowy Precel Solony Orzech Ziemny Kora, Bez mąki wędzona sól morska i ciasteczka z gorzkiej czekolady, oraz Prażone migdałowe, czekoladowe i kakaowe ciasteczka z wędzoną solą morską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce. Używając kuchenki mikrofalowej lub ustawiając miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą, podgrzej 2/3 czekolady, mieszając, aż stopi się i będzie gładka.
Wyjąć miskę z ognia i wymieszać z pozostałą czekoladą do stopienia. (Jeśli nie topi się, wróć do miski, aby krótko się ogrzać). Wymieszać połowę chipsów ziemniaczanych i połowę precli.
Rozłóż na patelni na prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali, o grubości około 1/4 cala. Pozostałe chipsy i precle wcisnąć na czekoladę i lekko posypać solą. Schłodzić do Ustawienia, około 1 godziny. Rozbić na kawałki i podawać.