Wątróbki drobiowe słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne wątróbki drobiowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 350 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką ocet, sos sojowy, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Rafinowane Bez Cukru Ciasteczka Cukrowe jako deser. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak słodko-kwaśny, Kurczak słodko-kwaśny, oraz Mój słodko-kwaśny kurczak dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku smaż wątróbki drobiowe na oleju przez 8-10 minut lub do momentu, aż soki będą klarowne.
Dodaj zieloną paprykę, ananasa i sól; smaż, aż papryka będzie miękka. W międzyczasie w rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, bulion, ocet i sos sojowy na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania.
Polej wątróbkami drobiowymi.