Wątróbka smażona z indyjskimi przyprawami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej wątroby z indyjskimi przyprawami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, wątroba jagnięca, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Orzeszki ziemne z indyjskimi przyprawami, Łosoś Z Indyjskimi Przyprawami, oraz Kotlety jagnięce z indyjskimi przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce drobno posiekać cebulę, czosnek, imbir, kminek, chile, kurkumę, kardamon i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj wodę i pulsuj, aby zrobić zupę.
Na średniej patelni roztopić masło.
Dodać pastę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do prawie suchego, 5 protokół.
Dodać bulion i dusić na małym ogniu, mieszając, aż sos zgęstnieje, o 8 protokół.
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej. Przyprawić wątrobę solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zbrązowieje na dnie, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, włączyć wątróbkę i gotować, aż średnie w ciągu, O 2 protokół.
Dodaj wątróbkę do sosu i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Posypać kolendrą i podawać z ryżem.