Wątróbka cielęca o smaku pomarańczowym: fegato di Vitello all Arancia

Wątróbka cielęca aromatyzowana pomarańczą: fegato di Vitello all Arancian to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 4G tłuszczu i w sumie 157 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką wątrobę cielęcą, sól i pieprz, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać opakowanie, możesz podążać za tym daniem głównym z Chipsy Z Cukru Cynamonowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj smażona wątroba cielęca, Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami, oraz Wątróbka Cielęca Z Pancettą, Szałwią I Puree Ziemniaczanym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub brojler.
W małej misce wymieszaj skórkę pomarańczową, czosnek, liście rozmarynu, 1 liść laurowy, płatki chile i 1 łyżkę soli. Natrzyj każdy kawałek wątroby całą mieszanką, a następnie zawiń każdy kawałek w tłuszcz caul, wsuwając do każdego liść laurowy ?pakiet?. Nawlecz 2 lub 3 kawałki wątróbki na każdy z 5 lub 6 szaszłyków i gotuj na grillu lub brojlerze, często obracając i fastrygując sokiem pomarańczowym. Po zakończeniu dopraw solą i pieprzem.