Wytwarzanie Buraków

Wytwarzanie Buraków
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 447 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Mieszanka lodu, soku z buraków, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Granola Nowej Generacji, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana Nowej Generacji, oraz Ciasto Brzoskwiniowe 4 Generacji Z Kokosową Skórką Bezową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Syrop cukrowy z anyżu gwiaździstego: gotować na wolnym ogniu anyż Gwiaździsty, cukier i wodę przez 10 minut, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Przelej do małej butelki z pokrywką lub korkiem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Do koktajlu: napełnij kubek do połowy lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Dodaj żyto, sok z buraków, cydr i syrop cukrowy anyż. Delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
żytożyto
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Dekoruj anyżem gwiazdkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn