Wypieki ze szparagów i parmezanu
Szparagi i parmezan ciasta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga szparagów, parmezanu, bazylii i skórki cytrynowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Szparagi, Parmezan Szparagowy, oraz Parmezan Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Mascarpone wymieszać z parmezanem, bazylią i skórką cytrynową, następnie doprawić.
Unieść ciasto na 2 tace, a następnie nacinać na brzegach każdego kawałka, aby uzyskać cienką obwódkę.
Rozłóż mieszankę serową w granicach.
Szparagi wrzucić do oleju, a następnie ułożyć wiązki na wierzchu ciasta(można je nieco ułożyć na wysokość).
Pieczemy ciasto 20-25 minut na złoty kolor, następnie podajemy ciepłe posypane wystrojonymi liśćmi sałaty i kilkoma wiórkami parmezanu.