Szparagi i parmezan ciasta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga szparagów, parmezanu, bazylii i skórki cytrynowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Szparagi, Parmezan Szparagowy, oraz Parmezan Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mascarpone wymieszać z parmezanem, bazylią i skórką cytrynową, następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Mascarpone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Unieść ciasto na 2 tace, a następnie nacinać na brzegach każdego kawałka, aby uzyskać cienką obwódkę.
4
Rozłóż mieszankę serową w granicach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Szparagi wrzucić do oleju, a następnie ułożyć wiązki na wierzchu ciasta(można je nieco ułożyć na wysokość).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Pieczemy ciasto 20-25 minut na złoty kolor, następnie podajemy ciepłe posypane wystrojonymi liśćmi sałaty i kilkoma wiórkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu