Wyjątkowo Łatwy Bezglutenowy Szarlotka Streusel
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Extran łatwe bezglutenowe Szarlotka Streusel spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 194 kalorie, 0g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 44 centów za porcję. 80 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka mix, brązowy cukier, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Muffinki Apple Streusel (Bezglutenowe), Bezglutenowe Jabłkowe Serniki Streusel, oraz Bezglutenowa pizza jabłkowa karmelowa z polewą Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. W średniej misce wymieszaj składniki skórki widelcem, aż ciasto uformuje się. Zbierzcie się w piłkę. Naciśnij mocno i równomiernie na dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie; krawędź fletu.
Łyżka wypełniająca skorupę.
W małej misce, wymieszać 1 szklankę Bisquick wymieszać i brązowy cukier.
Pokrój w zimnym maśle, aż będzie kruchy (streusel będzie wyglądał na suchy).
Piec 15 minut. Przykryć wierzch ciasta folią; piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru. Schłodzić 2 do 3 godzin przed podaniem.