Wtorek Bezglutenowy: Czekoladowe Krakersy Graham
Bezglutenowe wtorek: czekoladowe krakersy Graham może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 216 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 292 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, brązowy ryż mąki, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Krakersy Graham, Czekoladowe masło orzechowe Graham Crackers-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W misce robota kuchennego, połączyć mąkę z brązowego ryżu, ciemnobrązowy cukier, skrobia z tapioki, kakao w proszku, proszek do pieczenia, i sól. Puls do połączenia.
Dodać masło. Pulsuj, aż nie pozostaną żadne duże kawałki masła.
Dodaj mleko i syrop kukurydziany (lub miód). Pulsuj, aż ciasto uformuje się.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowany ryżem kawałek pergaminu 12 x16. Ciasto pokroić w prostokąt. Wierzch ciasta lekko posmarować mąką ryżową.
Na wierzchu ciasta wyłożyć kolejny kawałek papieru pergaminowego 12x16.
Rozwałkuj ciasto, aż pokryje cały papier. Prostokąt ciasta będzie miał grubość około 1/8 cala.
Używając koła do pizzy, podziel ciasto na prostokąty. (Prostokąty powinny być duże 6 x 2 3/4 cala dla standardowych krakersów graham i 3 x 2 3/4 dla krakersów graham o rozmiarze " s 'more".) Nakłuć ciasto widelcem. Schłodzić ciasto przez 15 minut.
Na wierzch ciasta lekko posypać granulowanym cukrem.
Piec, aż krakersy są ustawione, o 15 protokół.
Wyjąć krakersy graham z patelni i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia. (Przesuwam pergamin z krakersami bezpośrednio na regał chłodzący.)