Wszystko jest w Hamburgerze
To wszystko w Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 663 kalorie, 42g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sos worcestershire, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać czerwoną cebulę, aż będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 protokół.
Wymieszaj mieloną wołowinę, gotowaną cebulę, grzyby, ketchup, żółtka jaj, sos Worcestershire, musztarda Chrzanowa, czarny pieprz i sól morska w dużej misce, aż do całkowitego połączenia.
Tworzą mieszaninę na sześć 3 / 4-calowe grube paszteciki i gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż hamburgery są soczyste i rumiane, 5 do 7 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka patty powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).