Wszechstronny Vinaigrette
Wszechstronny Vinaigrette jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet winny, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Uniwersalna Mieszanka Owsiana, Uniwersalny dip, oraz Wszechstronny Moussaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion i skrobię kukurydzianą w małym rondlu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe składniki. Kryj się i wyluzuj. Przed użyciem wymieszać.
Uwaga: pozostały vinaigrette Przechowywać w lodówce do tygodnia.
Dodać 2 łyżeczki musztardy Dijon do mieszaniny bulionu z octem z czerwonego wina i pozostałych składników.
Dodaj 2 łyżeczki butelkowanej mielonego prażonego czosnku do mieszaniny bulionu z octem z czerwonego wina i pozostałymi składnikami.
Kminek-Limonka Vinaigrette: Pomiń ocet.
Dodaj 3 łyżki świeżego soku z limonki i 1/4 łyżeczki mielonego kminku do mieszaniny bulionu z olejem i pozostałymi składnikami.