Ten przepis służy 15 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz masło, galaretka o smaku waniliowym pudding instant, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Orzechowo-Czekoladowo-Kokosowe, Mini Peanut Butter Chocolate Layer Cake, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając 1 pkg. suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec 25 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Tymczasem przygotuj nadzienie, lukier i loki czekoladowe. Do napełniania, ubić pozostałą mieszankę budyniu i mleka w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z masłem orzechowym do wymieszania. Na lukier, mikrofalówka 3 oz. czekolada w dużej misce mikrofalowej na wysokości 1 min. lub do stopienia, mieszając po 30 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Loki
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać serek śmietankowy i masło; ubić mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić w cukrze. Dla loków czekoladowych, patrz Wskazówka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Loki
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Użyj uchwytów foliowych do podnoszenia ciasta z patelni; przeciąć w poprzek na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Ułóż 1 pół ciasta, od góry do dołu, na talerzu; posmaruj nadzieniem z masła orzechowego. Przykryć pozostałą część ciasta, od góry do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
9
Wierzch i boki rozprowadzić polewą czekoladową. Naciśnij orzechy do połowy boków ciasta; top z loki czekoladowe.